Prachtig Huis te Koop in Waanrode: Ontdek uw Droomwoning vandaag!

huis te koop waanrode

Huis te Koop in Waanrode: Ontdek uw Droomwoning

Huis te Koop in Waanrode: Ontdek uw Droomwoning

Bent u op zoek naar uw droomhuis in het pittoreske Waanrode? Dan bent u hier aan het juiste adres! In deze charmante gemeente in Vlaams-Brabant vindt u een prachtige woning die binnenkort beschikbaar komt voor verkoop. Dit is uw kans om te investeren in een stukje paradijselijk wonen.

Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt dit huis te koop in Waanrode alles wat u zoekt in een ideale woonplek. Met ruime kamers, een goed onderhouden tuin en moderne voorzieningen, is deze woning perfect voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar comfort en rust.

Waanrode staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap, prachtige natuur en uitstekende voorzieningen. Van lokale winkels tot scholen en recreatieve activiteiten, hier vindt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Bovendien biedt de ligging van Waanrode gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en snelwegen, waardoor u verbonden blijft met de rest van Vlaanderen.

Of u nu wilt genieten van de rustige sfeer van het platteland of de bruisende activiteiten van de stad wilt verkennen, Waanrode biedt het beste van beide werelden. En met dit huis te koop als uw nieuwe thuisbasis, kunt u elke dag genieten van het beste dat deze prachtige regio te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact op met onze makelaar om meer informatie te krijgen over dit huis te koop in Waanrode. Mis deze kans niet om uw droomwoning te vinden en een nieuw hoofdstuk te beginnen in dit betoverende dorp.

 

Veelgestelde Vragen over het Huis te Koop in Waanrode

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Waanrode?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis te koop in Waanrode?
  3. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis te koop in Waanrode?
  4. Wat is de oppervlakte van het perceel waarop het huis te koop in Waanrode staat?
  5. Zijn er scholen en winkels op loopafstand van het huis te koop in Waanrode?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Waanrode?

Benieuwd naar de vraagprijs van het huis te koop in Waanrode? De vraagprijs van deze prachtige woning in Waanrode is momenteel beschikbaar bij onze makelaar. Voor de meest actuele informatie over de vraagprijs en eventuele bijkomende details, nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw ideale thuis in Waanrode.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis te koop in Waanrode?

Het huis te koop in Waanrode beschikt over vier ruime slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende slaapruimte voor henzelf en hun kinderen. Met vier comfortabele slaapkamers biedt deze woning voldoende mogelijkheden om elke bewoner een eigen plekje te geven om tot rust te komen en te genieten van een goede nachtrust. Of u nu extra slaapkamers nodig heeft voor gasten, kantoorruimte of hobbykamers, dit huis in Waanrode voorziet in uw behoeften op het gebied van slaapcomfort en privacy.

Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis te koop in Waanrode?

Ja, recente renovaties zijn uitgevoerd aan het huis dat te koop staat in Waanrode. Het pand heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan, waarbij zowel het interieur als het exterieur zijn gemoderniseerd en verbeterd. Van nieuwe vloeren en badkamers tot een frisse verflaag en energiezuinige voorzieningen, deze renovaties hebben ervoor gezorgd dat het huis voldoet aan de hedendaagse woonstandaarden en comfort biedt aan de toekomstige bewoners. Neem contact op met onze makelaar voor meer details over de recente renovaties aan dit prachtige huis in Waanrode.

Wat is de oppervlakte van het perceel waarop het huis te koop in Waanrode staat?

Het perceel waarop het huis te koop in Waanrode staat, heeft een oppervlakte van X vierkante meter. Deze ruime grond biedt tal van mogelijkheden voor tuinieren, buitenactiviteiten en eventuele uitbreidingen van de woning. Met deze royale perceeloppervlakte kunt u uw droomhuis omringen met groen en genieten van de prachtige omgeving die Waanrode te bieden heeft.

Zijn er scholen en winkels op loopafstand van het huis te koop in Waanrode?

Ja, het huis te koop in Waanrode biedt het gemak van scholen en winkels op loopafstand. Met verschillende scholen in de buurt, variërend van kleuterscholen tot middelbare scholen, kunnen gezinnen met kinderen genieten van een korte en handige reis naar educatieve instellingen. Daarnaast zijn er lokale winkels en supermarkten binnen loopafstand, waardoor bewoners eenvoudig toegang hebben tot dagelijkse benodigdheden en boodschappen. De gunstige ligging van het huis zorgt ervoor dat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft, waardoor uw leven in Waanrode comfortabel en praktisch wordt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.