Prachtig huis te koop in Ekeren: Ontdek deze unieke kans!

te koop huis ekeren

Te Koop: Huis in Ekeren

Te Koop: Huis in Ekeren

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de rustige omgeving van Ekeren? Dan is dit misschien wel de perfecte kans voor u. Een prachtig huis staat momenteel te koop in het hart van Ekeren, met alle voorzieningen en charme die deze wijk te bieden heeft.

Kenmerken van het huis:

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Ruime woonkamer en eetkamer
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Tuin met terras
  • Garage en parkeergelegenheid

Dit huis is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige woonomgeving. Met zijn gunstige ligging nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een aangename leefomgeving.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in dit prachtige huis in Ekeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is uw kans om uw droomwoning te vinden in een van de meest gewilde wijken van Antwerpen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 0123-456789 of per e-mail: info@huizenekeren.be.

 

Veelgestelde vragen over huizen te koop in Ekeren

  1. Hoeveel kost het huis in Ekeren?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Ekeren?
  3. Is er een tuin bij het huis in Ekeren?
  4. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis in Ekeren?
  5. Heeft het huis een garage of parkeergelegenheid?
  6. Kan ik een bezichtiging regelen voor het huis in Ekeren?

Hoeveel kost het huis in Ekeren?

Een veelgestelde vraag over het huis in Ekeren is: “Hoeveel kost het huis?” De prijs van het huis in Ekeren kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de staat van onderhoud, de ligging en eventuele extra voorzieningen. Om de exacte prijs van het huis te weten te komen, raden wij u aan om contact op te nemen met de verkopende partij of vastgoedmakelaar. Zij kunnen u voorzien van alle relevante informatie over de prijs en eventuele bijkomende kosten. Het is altijd verstandig om een grondige inspectie te laten uitvoeren en goed geïnformeerd te zijn voordat u besluit tot aankoop over te gaan.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Ekeren?

Het huis in Ekeren beschikt over in totaal 3 slaapkamers. Deze ruime slaapkamers bieden voldoende comfort en privacy voor het hele gezin. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte voor gasten of een eigen kantoorruimte nodig heeft, dit huis voorziet in al uw behoeften op het gebied van slaapruimte.

Is er een tuin bij het huis in Ekeren?

Ja, het huis in Ekeren beschikt over een prachtige tuin waar u kunt genieten van de buitenlucht en ontspannen in alle rust. De tuin biedt een ideale ruimte voor tuinfeesten, barbecues of gewoon om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Met een goed onderhouden groene omgeving, is de tuin een waardevolle toevoeging aan dit huis en biedt het de bewoners een stukje natuurlijke schoonheid midden in de stad.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis in Ekeren?

Ja, het huis in Ekeren is gunstig gelegen nabij scholen en winkels. Bewoners van dit prachtige huis zullen profiteren van de nabijheid van verschillende scholen voor alle leeftijdsgroepen, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er ook diverse winkels, supermarkten en andere voorzieningen in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om alledaagse boodschappen te doen en te genieten van het winkelaanbod dat Ekeren te bieden heeft.

Heeft het huis een garage of parkeergelegenheid?

Ja, het huis in Ekeren beschikt over zowel een garage als parkeergelegenheid. Met de aanwezigheid van een garage en extra parkeerruimte, biedt deze woning u het gemak en de veiligheid om uw voertuigen te parkeren. Of u nu behoefte heeft aan een beschutte plek voor uw auto of extra ruimte voor gasten om te parkeren, dit huis voorziet in uw parkeerbehoeften.

Kan ik een bezichtiging regelen voor het huis in Ekeren?

Ja, het is zeker mogelijk om een bezichtiging te regelen voor het huis in Ekeren. Als u geïnteresseerd bent in dit prachtige pand en de omgeving wilt verkennen, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging heeft u de kans om het huis van dichtbij te bekijken, de sfeer te ervaren en al uw vragen te stellen. Wij staan klaar om u te begeleiden en alle nodige informatie te verstrekken om u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over deze woning in Ekeren. Neem gerust contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.