Prachtige woning te koop in Zandvoorde: Ontdek deze parel!

huis te koop zandvoorde

Huis te Koop in Zandvoorde: Ontdek deze Prachtige Woning!

Huis te Koop in Zandvoorde: Ontdek deze Prachtige Woning!

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Zandvoorde? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Er staat momenteel een prachtig huis te koop in deze charmante gemeente. Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt dit huis alle comfort en ruimte die u zoekt.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer, een moderne keuken en een gezellige woonkamer. Daarnaast is er ook een mooie tuin waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust.

Wat deze woning extra bijzonder maakt, is de ligging. Zandvoorde is een pittoresk dorp met veel groen en diverse voorzieningen binnen handbereik. Of u nu houdt van wandelen in de natuur, fietsen langs de kust of gewoon genieten van het dorpsleven, Zandvoorde heeft voor ieder wat wils.

Interesse in dit huis te koop in Zandvoorde? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaar voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit is uw kans om uw ideale thuis te vinden in een van de meest charmante gemeenten van België!

 

Veelgestelde Vragen over het Huis te Koop in Zandvoorde

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Zandvoorde?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Zandvoorde?
  3. Is er een tuin bij het huis te koop in Zandvoorde?
  4. Zijn er parkeermogelijkheden bij de woning in Zandvoorde?
  5. Hoe groot is de oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?
  6. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van het huis te koop in Zandvoorde?
  7. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de omgeving van de woning?
  8. Zijn er scholen en winkels op korte afstand van het huis te koop in Zandvoorde?
  9. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het pand?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Zandvoorde?

De vraagprijs van het huis te koop in Zandvoorde varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ligging, de grootte van de woning, de staat van onderhoud en eventuele extra voorzieningen. Om de exacte vraagprijs te achterhalen en meer informatie te verkrijgen over dit prachtige pand in Zandvoorde, raden wij u aan om contact op te nemen met de makelaar of eigenaar die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij kunnen u voorzien van alle details en begeleiden u graag bij het proces van het kopen van uw nieuwe thuis in deze charmante gemeente.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Zandvoorde?

Het huis te koop in Zandvoorde beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra slaapruimte. Met drie comfortabele slaapkamers biedt deze woning voldoende mogelijkheden voor het creëren van een rustgevende en persoonlijke leefomgeving.

Is er een tuin bij het huis te koop in Zandvoorde?

Ja, het huis te koop in Zandvoorde beschikt over een prachtige tuin waar u kunt genieten van de buitenlucht en de rustige omgeving. De tuin biedt een ideale ruimte om te ontspannen, te tuinieren of gezellige momenten door te brengen met familie en vrienden. Met deze groene oase bij uw nieuwe thuis, kunt u optimaal genieten van het buitenleven in Zandvoorde.

Zijn er parkeermogelijkheden bij de woning in Zandvoorde?

Ja, bij de woning in Zandvoorde zijn parkeermogelijkheden beschikbaar. Deze woning biedt de luxe van voldoende parkeerruimte, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plek voor uw voertuig. Of u nu meerdere auto’s heeft of regelmatig bezoekers ontvangt, de parkeervoorzieningen bij deze woning zorgen voor extra gemak en comfort.

Hoe groot is de oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?

Een veelgestelde vraag over een huis te koop in Zandvoorde is: “Hoe groot is de oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?” De oppervlakte van het perceel is een belangrijke factor bij het overwegen van een woning, aangezien het de ruimte en potentieel van het vastgoed bepaalt. Door te weten hoe groot het perceel is, krijgt u een idee van de mogelijkheden voor tuinieren, buitenactiviteiten en eventuele uitbreidingen die u in de toekomst zou kunnen plannen. Het is dus essentieel om deze informatie te verkrijgen bij het overwegen van de aankoop van een huis in Zandvoorde.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van het huis te koop in Zandvoorde?

In de buurt van het huis te koop in Zandvoorde zijn er diverse voorzieningen die het leven aangenaam en gemakkelijk maken. Van lokale winkels en supermarkten tot gezellige restaurants en cafés, u vindt alles wat u nodig heeft op een steenworp afstand. Daarnaast zijn er ook scholen, sportfaciliteiten en groene parken in de buurt, waardoor het huis een ideale locatie biedt voor gezinnen, stellen en individuen die op zoek zijn naar een levendige maar toch rustige woonomgeving. Met deze diverse voorzieningen binnen handbereik is wonen in Zandvoorde een ware traktatie voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak.

Is er openbaar vervoer beschikbaar in de omgeving van de woning?

Ja, in de omgeving van de woning in Zandvoorde is er openbaar vervoer beschikbaar. Met een goed bereikbaar bus- en treinstation in de buurt, kunt u eenvoudig reizen naar nabijgelegen steden en dorpen. Het openbaar vervoersnetwerk biedt een handige en betrouwbare manier om zich te verplaatsen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot verschillende bestemmingen zonder afhankelijk te zijn van een auto. Of u nu naar het werk gaat, boodschappen doet of gewoon de omgeving wilt verkennen, het openbaar vervoer in Zandvoorde maakt het allemaal mogelijk.

Zijn er scholen en winkels op korte afstand van het huis te koop in Zandvoorde?

Ja, het huis te koop in Zandvoorde geniet van een gunstige ligging met scholen en winkels op korte afstand. In de nabije omgeving vindt u verschillende scholen voor alle leeftijden, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er ook diverse winkels, supermarkten en andere voorzieningen binnen handbereik, waardoor u gemakkelijk al uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Met deze handige voorzieningen in de buurt biedt het huis in Zandvoorde niet alleen een comfortabele woonsituatie, maar ook het gemak van alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het pand?

Ja, er zijn onlangs renovaties uitgevoerd aan het huis dat te koop staat in Zandvoorde. Deze renovaties omvatten onder andere een volledig vernieuwde badkamer, een gerenoveerde keuken met moderne apparatuur en nieuwe vloerbekleding doorheen de woning. Daarnaast zijn ook de elektriciteit en sanitair vernieuwd om te voldoen aan de hedendaagse normen van comfort en veiligheid. De recente renovaties hebben het huis verder verbeterd en gemoderniseerd, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een instapklare woning in Zandvoorde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.