Prachtig Huis te Koop in Zepperen: Ontdek uw Droomwoning vandaag!

huis te koop zepperen

Huis te Koop in Zepperen: Ontdek uw Droomwoning

Huis te Koop in Zepperen: Ontdek uw Droomwoning

Bent u op zoek naar een prachtig huis te koop in Zepperen? Dan bent u aan het juiste adres! Zepperen, een charmant dorp in Limburg, biedt een ideale mix van rust en nabijheid tot stedelijke voorzieningen.

Het huis dat momenteel te koop staat in Zepperen is een parel die wacht om ontdekt te worden. Met zijn sfeervolle architectuur, ruime kamers en groene omgeving is dit de perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag.

Dit huis beschikt over moderne voorzieningen en is zorgvuldig onderhouden, waardoor het direct bewoonbaar is. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een rustige plek voor uzelf, dit huis biedt alle comfort en ruimte die u nodig heeft.

De ligging van dit huis in Zepperen is ideaal voor wie houdt van natuurwandelingen, fietstochten of gewoon genieten van de rustige omgeving. Tegelijkertijd zijn winkels, scholen en andere voorzieningen binnen handbereik, waardoor het de perfecte balans biedt tussen landelijk wonen en stedelijk gemak.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met de makelaar en maak een afspraak om dit prachtige huis in Zepperen te bezichtigen. Uw droomwoning kan binnen handbereik zijn!

© 2022 Huis te Koop Zepperen – Alle rechten voorbehouden

 

Veelgestelde Vragen over het Te Koop Staande Huis in Zepperen

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Zepperen?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Zepperen?
  3. Zijn er tuin en parkeergelegenheid bij het huis te koop in Zepperen?
  4. Is er een openbaar vervoer verbinding naar Zepperen?
  5. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis te koop in Zepperen?
  6. Hoe groot is de totale oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?
  7. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis in Zepperen?
  8. Is er centrale verwarming en airconditioning aanwezig in het huis te koop in Zepperen?
  9. Kan ik een afspraak maken voor een bezichtiging van het huis in Zepperen?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Zepperen?

De vraagprijs van het huis te koop in Zepperen varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand, de staat van onderhoud, de ligging en eventuele extra voorzieningen. Om de exacte vraagprijs te weten te komen en meer informatie te verkrijgen over dit specifieke huis in Zepperen, raden wij aan om contact op te nemen met de makelaar of eigenaar die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij kunnen u voorzien van alle details en begeleiden u graag bij het bezichtigen van deze potentiële droomwoning in Zepperen.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Zepperen?

Het huis te koop in Zepperen beschikt over vier ruime slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra slaapruimte. Met voldoende kamers om comfortabel te slapen en te ontspannen, biedt dit huis de perfecte balans tussen privacy en gezelligheid. Of u nu logeerkamers nodig heeft of gewoon extra ruimte voor uw gezin, de vier slaapkamers van dit huis zullen zeker aan uw behoeften voldoen.

Zijn er tuin en parkeergelegenheid bij het huis te koop in Zepperen?

Ja, het huis te koop in Zepperen beschikt over een prachtige tuin en parkeergelegenheid. De tuin biedt een heerlijke buitenruimte waar u kunt ontspannen, tuinieren of genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plek voor uw voertuig. Met zowel een tuin als parkeermogelijkheden is dit huis in Zepperen de ideale plek om comfortabel en ontspannen te wonen.

Is er een openbaar vervoer verbinding naar Zepperen?

Ja, er is een goede openbaar vervoer verbinding naar Zepperen. Het charmante dorp Zepperen in Limburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bewoners en bezoekers. Verschillende buslijnen bedienen Zepperen en verbinden het met omliggende steden en dorpen, waardoor reizen naar en van Zepperen eenvoudig en handig is voor degenen die geen eigen vervoer hebben. Met het openbaar vervoer kunt u genieten van de rust en schoonheid van Zepperen zonder u zorgen te hoeven maken over mobiliteit.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis te koop in Zepperen?

Ja, het huis te koop in Zepperen is gunstig gelegen met scholen en winkels in de nabije omgeving. Voor gezinnen met kinderen biedt de aanwezigheid van scholen op korte afstand het gemak van een vlotte bereikbaarheid. Daarnaast zijn er diverse winkels in de buurt, waardoor u alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik heeft. De combinatie van een rustige woonomgeving met de nabijheid van essentiële voorzieningen maakt dit huis in Zepperen een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar comfortabel en praktisch wonen.

Hoe groot is de totale oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?

De totale oppervlakte van het perceel waarop het huis in Zepperen staat, is een veelgestelde vraag onder potentiële kopers. Het perceel biedt voldoende ruimte voor diverse mogelijkheden, zoals tuinaanleg, uitbreidingen of andere projecten. Een gedetailleerd antwoord op deze vraag kan u helpen bij het beoordelen of dit huis aan uw wensen en behoeften voldoet. Neem gerust contact op met de makelaar voor meer informatie over de exacte grootte van het perceel en ontdek alle mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.

Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis in Zepperen?

Ja, er zijn onlangs renovaties uitgevoerd aan het huis in Zepperen. Het huis heeft een grondige opknapbeurt ondergaan met aandacht voor modern comfort en kwaliteit. De renovaties omvatten onder andere vernieuwde keukenapparatuur, frisse verflagen, en verbeterde isolatie voor energie-efficiëntie. Hierdoor is het huis niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en klaar voor bewoning. Neem gerust contact op met de makelaar voor meer informatie over de recente renovaties aan dit huis in Zepperen.

Is er centrale verwarming en airconditioning aanwezig in het huis te koop in Zepperen?

Ja, het huis te koop in Zepperen beschikt over centrale verwarming en airconditioning voor uw comfort. Of het nu gaat om warme winterdagen of hete zomerdagen, u kunt altijd genieten van een aangename temperatuur in uw nieuwe thuis. Deze moderne voorzieningen zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, waardoor dit huis in Zepperen nog aantrekkelijker wordt als uw ideale woonplek.

Kan ik een afspraak maken voor een bezichtiging van het huis in Zepperen?

Ja, u kunt zeker een afspraak maken voor een bezichtiging van het huis in Zepperen. Neem eenvoudigweg contact op met de makelaar die het huis te koop aanbiedt om een geschikt moment te regelen voor een bezichtiging. Het is altijd aan te raden om het huis persoonlijk te bekijken, zodat u de sfeer en ruimte kunt ervaren en kunt beoordelen of het voldoet aan uw wensen en behoeften. Aarzel niet om een afspraak te plannen en ontdek zelf de charme van dit prachtige huis in Zepperen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.