Prachtig Huis te Koop in Zaffelare: Ontdek uw Droomwoning vandaag!

huis te koop zaffelare

Huis te Koop in Zaffelare: Ontdek uw Droomwoning

Huis te Koop in Zaffelare: Ontdek uw Droomwoning

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Zaffelare? Dan is dit uw kans om uw droomhuis te vinden! In deze charmante gemeente, gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen, staat een prachtig huis te koop dat perfect zou kunnen zijn voor u en uw gezin.

Met zijn rustige straten, groene omgeving en nabijheid van voorzieningen, is Zaffelare een ideale plek om te wonen. Het huis dat momenteel te koop staat, biedt niet alleen comfortabele leefruimtes, maar ook een warme sfeer die u meteen thuis doet voelen.

De woning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken en een prachtige tuin waar u kunt ontspannen na een lange dag. Bovendien is de ligging gunstig voor pendelaars, met goede verbindingen naar omliggende steden en dorpen.

Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een investeringsmogelijkheid of gewoon een verandering van omgeving, dit huis te koop in Zaffelare biedt het allemaal. Mis deze kans niet om uw ideale thuisbasis te vinden!

Neem vandaag nog contact op met de makelaar om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. Wie weet wordt dit binnenkort wel uw nieuwe thuis waar u vele gelukkige jaren zult doorbrengen.

 

Veelgestelde Vragen over Huis te Koop in Zaffelare

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Zaffelare?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Zaffelare?
  3. Is er een tuin bij het huis te koop in Zaffelare?
  4. Zijn er parkeermogelijkheden bij de woning in Zaffelare?
  5. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van het huis te koop in Zaffelare?
  6. Is het huis in Zaffelare instapklaar of vereist het renovaties?
  7. Zijn er scholen en openbaar vervoer dichtbij het huis te koop in Zaffelare?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Zaffelare?

De vraagprijs van het huis te koop in Zaffelare varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het pand, de staat van het huis, de ligging en eventuele extra voorzieningen. Om de exacte vraagprijs te achterhalen en meer informatie te verkrijgen over dit specifieke huis in Zaffelare, raden wij aan om contact op te nemen met de makelaar die het pand aanbiedt. Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie over de prijs en eventuele onderhandelingsmogelijkheden.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Zaffelare?

Het huis te koop in Zaffelare beschikt over een totaal van vier ruime slaapkamers, waardoor er voldoende slaapruimte is voor het hele gezin of eventuele gasten. Deze kamers zijn ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten, zodat u en uw dierbaren kunnen genieten van een goede nachtrust in een gezellige en rustgevende omgeving.

Is er een tuin bij het huis te koop in Zaffelare?

Ja, het huis te koop in Zaffelare beschikt over een prachtige tuin waar u kunt genieten van de buitenlucht en heerlijk kunt ontspannen. De tuin biedt een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of samen te komen met familie en vrienden. Met groene ruimtes en mogelijkheden voor buitenactiviteiten, voegt de tuin een extra dimensie toe aan het woongenot van deze woning in Zaffelare.

Zijn er parkeermogelijkheden bij de woning in Zaffelare?

Ja, bij de woning in Zaffelare zijn parkeermogelijkheden beschikbaar. Deze woning biedt voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plek voor uw voertuig. Met handige parkeerfaciliteiten in de nabijheid van de woning, kunt u genieten van het gemak en comfort van veilig parkeren bij uw nieuwe thuis in Zaffelare.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van het huis te koop in Zaffelare?

In de buurt van het huis te koop in Zaffelare zijn er diverse voorzieningen die het woongemak en de levenskwaliteit verhogen. Van lokale winkels en supermarkten tot scholen en sportfaciliteiten, Zaffelare biedt een scala aan voorzieningen binnen handbereik. Bovendien zijn er ook gezellige restaurants, groene parken en openbaar vervoersmogelijkheden die het dagelijkse leven in deze gemeente nog aangenamer maken. Met een gunstige ligging nabij essentiële voorzieningen, biedt dit huis te koop in Zaffelare niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook gemak en toegankelijkheid voor haar bewoners.

Is het huis in Zaffelare instapklaar of vereist het renovaties?

Het huis te koop in Zaffelare roept vaak de vraag op of het instapklaar is of renovaties vereist. Het antwoord hierop kan variëren, afhankelijk van de specifieke kenmerken van het pand. Sommige huizen zijn volledig instapklaar, met moderne voorzieningen en een frisse uitstraling, terwijl andere mogelijk wat renovaties nodig hebben om aan uw persoonlijke smaak en behoeften te voldoen. Het is altijd raadzaam om dit aspect te bespreken met de makelaar of verkoper, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de staat van het huis en eventuele toekomstige investeringen die nodig kunnen zijn.

Zijn er scholen en openbaar vervoer dichtbij het huis te koop in Zaffelare?

Ja, het huis te koop in Zaffelare geniet van een gunstige ligging met scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Voor gezinnen met kinderen is het belangrijk om te weten dat er scholen op korte afstand van de woning zijn, waardoor kinderen gemakkelijk naar school kunnen gaan. Daarnaast biedt de nabijheid van openbaar vervoer zoals bushaltes of treinstations handige opties voor woon-werkverkeer of uitstapjes naar omliggende steden. Deze combinatie van bereikbaarheid en voorzieningen maakt het huis in Zaffelare een aantrekkelijke keuze voor gezinnen en pendelaars die op zoek zijn naar gemak en comfort in hun dagelijks leven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.