Prachtig Huis te Koop in Landegem: Ontdek uw Droomwoning vandaag!

huis te koop landegem

Huis te Koop in Landegem

Huis te Koop in Landegem: Een Perfecte Woonplek

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de pittoreske omgeving van Landegem? Dan is dit uw kans! Er staat momenteel een prachtig huis te koop dat alles biedt wat u zoekt in een ideale woonplek.

Dit charmante huis is gelegen in het hart van Landegem, omgeven door groen en rust. Met zijn ruime kamers, moderne voorzieningen en sfeervolle uitstraling, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gezelligheid.

De woning beschikt over een lichte en luchtige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, meerdere slaapkamers en een prachtige tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Niet alleen biedt dit huis alle comfort dat u nodig heeft, maar het is ook gunstig gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Landegem staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en prachtige landschappen, waardoor het de perfecte plek is om te settelen.

Waar wacht u nog op? Dit huis te koop in Landegem kan binnenkort van u zijn. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie en plan een bezichtiging om deze unieke kans niet te missen!

© 2022 Huis te Koop Landegem | Alle rechten voorbehouden

 

Veelgestelde Vragen over het Huis te Koop in Landegem

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Landegem?
  2. Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft het huis in Landegem?
  3. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis te koop in Landegem?
  4. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis in Landegem?
  5. Kan ik een bezichtiging plannen voor het huis te koop in Landegem?
  6. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis in Landegem?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Landegem?

De vraagprijs van het huis te koop in Landegem varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de woning, de staat van onderhoud, de locatie en eventuele extra voorzieningen. Voor specifieke informatie over de actuele vraagprijs en eventuele bijkomende kosten, raden wij aan om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar die het pand vertegenwoordigt. Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde prijsinformatie en u begeleiden bij het verdere proces van bezichtiging en aankoop.

Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft het huis in Landegem?

Het huis te koop in Landegem beschikt over vier ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. Met voldoende slaapruimte voor het hele gezin en twee comfortabele badkamers voor extra gemak, biedt deze woning alle nodige voorzieningen voor een comfortabel en luxueus leven in het charmante Landegem.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis te koop in Landegem?

Ja, het huis te koop in Landegem is gunstig gelegen nabij scholen en winkels. In de directe omgeving van de woning zijn er verschillende scholen te vinden, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er ook diverse winkels en voorzieningen op korte afstand, waardoor u gemakkelijk uw dagelijkse boodschappen kunt doen en van alle benodigde faciliteiten kunt genieten. De combinatie van een rustige woonomgeving met de nabijheid van scholen en winkels maakt dit huis in Landegem tot een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar comfortabel en praktisch wonen.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis in Landegem?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis te koop in Landegem. Dit charmante huis biedt voldoende ruimte voor het parkeren van uw voertuigen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek in deze rustige buurt. Met gemakkelijke toegang tot uw woning en de mogelijkheid om uw auto veilig te parkeren, biedt dit huis alle comfort en gemakken die u nodig heeft voor een zorgeloos dagelijks leven in Landegem.

Kan ik een bezichtiging plannen voor het huis te koop in Landegem?

Ja, het is zeker mogelijk om een bezichtiging te plannen voor het huis dat te koop staat in Landegem. Als u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning, kunt u contact opnemen met de makelaar die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij zullen graag een afspraak met u regelen om het huis van dichtbij te bekijken en al uw vragen te beantwoorden. Een bezichtiging biedt u de kans om de sfeer van de woning te ervaren en te zien of het voldoet aan uw wensen en behoeften. Aarzel niet om een afspraak te maken en ontdek of dit huis in Landegem uw toekomstige droomwoning kan worden.

Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis in Landegem?

Ja, er zijn onlangs renovaties uitgevoerd aan het huis in Landegem. Het pand heeft een grondige opknapbeurt ondergaan, waarbij zowel het interieur als het exterieur zijn gemoderniseerd en verbeterd. Van nieuwe vloeren en badkamers tot een frisse verflaag en vernieuwde keuken, deze renovaties hebben het huis in Landegem nieuw leven ingeblazen en het naar een hoger niveau getild. Met aandacht voor detail en kwaliteit zijn de recente renovaties zeker een pluspunt voor dit prachtige huis dat te koop staat in Landegem.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.