Prachtig Huis te Koop in Vrasene: Ontdek uw Droomwoning vandaag!

huis te koop vrasene

Huis te Koop in Vrasene: Ontdek uw Droomwoning

Huis te Koop in Vrasene: Ontdek uw Droomwoning

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Vrasene? Dan is dit uw kans om uw droomhuis te vinden! Er staat momenteel een prachtig huis te koop in deze charmante gemeente, en het zou zomaar de perfecte match voor u kunnen zijn.

Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt dit huis niet alleen een ideale woonomgeving, maar ook tal van voorzieningen binnen handbereik. Met ruime kamers, een moderne keuken, en een goed onderhouden tuin, is dit huis klaar om zijn nieuwe eigenaar te verwelkomen.

Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een investeringsmogelijkheid of gewoon een plek om tot rust te komen, dit huis heeft het allemaal. Met goede verbindingen naar omliggende steden en nabijheid van scholen, winkels en recreatiegebieden, biedt Vrasene de perfecte balans tussen rust en bedrijvigheid.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met de makelaar en plan een bezichtiging van dit prachtige huis in Vrasene. Wie weet wordt dit wel uw nieuwe thuis waar u vele gelukkige jaren zult doorbrengen!

 

Veelgestelde Vragen Over het Huis te Koop in Vrasene

  1. Wat is de vraagprijs van het huis dat te koop staat in Vrasene?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis dat te koop staat in Vrasene?
  3. Wat is de oppervlakte van het perceel waarop het huis in Vrasene staat?
  4. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis in Vrasene?
  5. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis dat te koop staat in Vrasene?
  6. Zijn er openbaar vervoersmogelijkheden naar en van Vrasene?
  7. Is er een tuin of buitenruimte bij het huis dat te koop staat in Vrasene?
  8. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis in Vrasene?
  9. Kan ik een afspraak maken voor een bezichtiging van het huis in Vrasene?

Wat is de vraagprijs van het huis dat te koop staat in Vrasene?

De vraagprijs van het huis dat te koop staat in Vrasene varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ligging, de grootte van het perceel, de staat van het huis en eventuele extra voorzieningen. Om de exacte vraagprijs te achterhalen en meer informatie te verkrijgen over dit specifieke huis in Vrasene, raden wij u aan om contact op te nemen met de makelaar die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij kunnen u voorzien van alle details en begeleiden u graag bij het proces van het vinden van uw ideale woning in Vrasene.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis dat te koop staat in Vrasene?

Het huis dat momenteel te koop staat in Vrasene beschikt over vier ruime slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende slaapruimte voor henzelf en hun kinderen. Met deze vier comfortabele slaapkamers biedt het huis voldoende mogelijkheden voor een goede nachtrust en privacy voor alle bewoners.

Wat is de oppervlakte van het perceel waarop het huis in Vrasene staat?

De oppervlakte van het perceel waarop het huis in Vrasene staat, is een veelgestelde vraag bij potentiële kopers. Het perceel biedt voldoende ruimte voor verschillende doeleinden, zoals uitbreidingsmogelijkheden, tuinaanleg of gewoon om te genieten van de buitenruimte. Het is belangrijk om de exacte afmetingen en mogelijkheden van het perceel te kennen bij het overwegen van de aankoop van een huis in Vrasene, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis in Vrasene?

Ja, in de buurt van het huis in Vrasene zijn er scholen en winkels te vinden. Deze charmante gemeente biedt een gunstige locatie met diverse voorzieningen binnen handbereik. U kunt gerust zijn, want zowel scholen als winkels liggen op een handige afstand van het huis, waardoor het gemakkelijk is om uw dagelijkse behoeften te vervullen. Of u nu op zoek bent naar een school voor uw kinderen of gewoon wat boodschappen wilt doen, Vrasene heeft alles wat u nodig heeft om comfortabel te kunnen wonen.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis dat te koop staat in Vrasene?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis dat te koop staat in Vrasene. Dit huis beschikt over een eigen oprit of garage waar u uw voertuig(en) veilig kunt parkeren. Met parkeermogelijkheden direct bij de woning hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een plek voor uw auto. Het gemak van parkeergelegenheid bij uw nieuwe huis draagt bij aan het comfort en de praktische aspecten van het wonen in Vrasene.

Zijn er openbaar vervoersmogelijkheden naar en van Vrasene?

Ja, er zijn openbaar vervoersmogelijkheden naar en van Vrasene. Vrasene is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met regelmatige busverbindingen die de gemeente verbinden met omliggende steden en dorpen. Daarnaast is er ook een treinstation in de buurt, waardoor reizen naar andere delen van België gemakkelijk en handig is. Of u nu voor uw werk pendelt of gewoon de omgeving wilt verkennen, het openbaar vervoer biedt een handige en betrouwbare manier om zich te verplaatsen van en naar Vrasene.

Is er een tuin of buitenruimte bij het huis dat te koop staat in Vrasene?

Ja, het huis dat te koop staat in Vrasene beschikt over een prachtige tuin en buitenruimte waar u kunt genieten van de frisse lucht en de natuurlijke omgeving. De tuin biedt een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of om gezellige momenten door te brengen met familie en vrienden. Met voldoende ruimte voor buitenactiviteiten en mogelijkheden om uw eigen groene oase te creëren, vormt de tuin een waardevolle toevoeging aan dit huis in Vrasene.

Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis in Vrasene?

Ja, er zijn onlangs renovaties uitgevoerd aan het huis in Vrasene. Met oog voor modernisering en kwaliteit zijn er verbeteringen aangebracht die het wooncomfort verhogen en de uitstraling van de woning vernieuwen. Denk hierbij aan bijgewerkte keukenapparatuur, vernieuwde badkamers, frisse verflagen en wellicht zelfs energiezuinige aanpassingen. Deze recente renovaties dragen bij aan de waarde en aantrekkelijkheid van het huis, waardoor het een nog aantrekkelijkere optie wordt voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een eigentijdse en instapklare woning in Vrasene.

Kan ik een afspraak maken voor een bezichtiging van het huis in Vrasene?

Ja, u kunt zeker een afspraak maken voor een bezichtiging van het huis in Vrasene. Om het huis van dichtbij te bekijken en de sfeer te ervaren, is het aan te raden om een bezichtiging in te plannen. Neem contact op met de makelaar die het huis te koop aanbiedt om een afspraak te maken die past bij uw schema. Tijdens de bezichtiging kunt u alle details van het huis ontdekken en eventuele vragen stellen die u heeft over de woning of de buurt. Maak vandaag nog een afspraak en wie weet stapt u binnenkort door uw potentiële nieuwe thuis in Vrasene!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.