Prachtig Huis te Koop in Baasrode: Ontdek uw Droomwoning!

huis te koop baasrode

Huis te Koop in Baasrode: Ontdek uw Droomwoning

Huis te Koop in Baasrode: Ontdek uw Droomwoning

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Baasrode? Dan is dit uw kans om een prachtig huis te kopen in deze charmante gemeente. Baasrode, gelegen in Oost-Vlaanderen, biedt een rustige en aangename leefomgeving voor gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Kenmerken van het Huis:

  • Ligging: centraal en goed bereikbaar
  • Oppervlakte: ruim perceel met tuin
  • Kamers: meerdere slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer
  • Staat van het huis: goed onderhouden en instapklaar
  • Extra’s: garage, terras of andere voorzieningen

Waarom Kiezen voor Baasrode?

Baasrode staat bekend om zijn historische charme, groene omgeving en vriendelijke gemeenschap. Met lokale voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, is het de ideale plek om te wonen en te genieten van een hoogwaardige levensstijl.

Neem Contact Op voor Meer Informatie!

Dit huis te koop in Baasrode is een unieke kans die u niet wilt missen. Voor meer informatie over de prijs, bezichtigingen of andere details kunt u contact opnemen met de makelaar of eigenaar van het pand. Aarzel niet en ontdek vandaag nog uw droomwoning in Baasrode!

© 2023 Huis te Koop Baasrode – Alle rechten voorbehouden.

 

Veelgestelde Vragen over het Huis te Koop in Baasrode

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Baasrode?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Baasrode?
  3. Is er een tuin of buitenruimte bij het huis te koop in Baasrode?
  4. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis in Baasrode?
  5. Kan ik een bezichtiging plannen voor het huis te koop in Baasrode?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Baasrode?

De vraagprijs van het huis te koop in Baasrode varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ligging, de staat van het pand, de grootte van het perceel en eventuele extra voorzieningen. Om de exacte vraagprijs te weten te komen en meer informatie te verkrijgen over dit specifieke pand in Baasrode, raden wij u aan om contact op te nemen met de makelaar of eigenaar die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie en u begeleiden bij eventuele bezichtigingen of onderhandelingen.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Baasrode?

Het huis te koop in Baasrode beschikt over een royaal aantal slaapkamers, wat het ideaal maakt voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra ruimte. Met meerdere comfortabele slaapkamers biedt deze woning voldoende mogelijkheden voor een goede nachtrust en privacy voor alle bewoners.

Is er een tuin of buitenruimte bij het huis te koop in Baasrode?

Ja, het huis te koop in Baasrode beschikt over een prachtige tuin en buitenruimte waar u kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven. De tuin biedt een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of gezellig samen te komen met familie en vrienden. Met deze buitenruimte kunt u optimaal genieten van de rustige omgeving en het groene karakter van Baasrode.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis in Baasrode?

Ja, in de buurt van het huis te koop in Baasrode zijn er verschillende scholen en winkels te vinden. Baasrode staat bekend om zijn goede voorzieningen, waaronder basisscholen, middelbare scholen en winkels voor dagelijkse boodschappen. Hierdoor is het een aantrekkelijke locatie voor gezinnen met kinderen en iedereen die op zoek is naar gemak en comfort in de nabije omgeving van hun woning. Met scholen en winkels binnen handbereik biedt Baasrode een ideale combinatie van rustig wonen en toegang tot alle benodigde faciliteiten.

Kan ik een bezichtiging plannen voor het huis te koop in Baasrode?

Ja, u kunt zeker een bezichtiging plannen voor het huis te koop in Baasrode. Om het pand te bezichtigen en een beter beeld te krijgen van de woning, neemt u best contact op met de makelaar of eigenaar die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij zullen u graag begeleiden bij het plannen van een afspraak voor een bezichtiging, zodat u de kans krijgt om de woning van dichtbij te bekijken en te ontdekken of het voldoet aan uw wensen en behoeften. Aarzel niet om contact op te nemen en uw interesse in een bezichtiging kenbaar te maken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.