Prachtig huis te koop in het charmante Denderhoutem

huis te koop denderhoutem

Bent u op zoek naar een nieuw huis in de charmante gemeente Denderhoutem? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Er staat momenteel een prachtig huis te koop in deze schilderachtige omgeving. Denderhoutem, gelegen in Oost-Vlaanderen, biedt een ideale mix van rustig wonen en toch dicht bij alle nodige voorzieningen en steden.

Dit huis is gelegen in een rustige straat en heeft een mooie voorgevel die direct indruk maakt. Met zijn moderne architectuur en verzorgde afwerking is het een echt pareltje. Bij het betreden van het pand wordt u verwelkomd door een ruime hal die leidt naar de verschillende kamers op de begane grond.

De woonkamer is licht en ruim, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Een eethoek naast de keuken creëert een gezellige sfeer voor familiebijeenkomsten en diners met vrienden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met voldoende ruimte en ingebouwde kasten om al uw spullen op te bergen. De badkamer is smaakvol ontworpen met hoogwaardige materialen en beschikt over zowel een bad als een douche.

Buiten vindt u een goed onderhouden tuin waar u kunt genieten van rustige momenten of gezellige barbecues met vrienden en familie. Er is ook een garage en voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

De ligging van dit huis is ideaal voor gezinnen. In de directe omgeving vindt u scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Bovendien heeft Denderhoutem een goede verbinding met nabijgelegen steden zoals Aalst, Ninove en Geraardsbergen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde faciliteiten.

Als u geïnteresseerd bent in dit huis te koop in Denderhoutem, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaar voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een unieke kans om uw droomhuis te vinden in een prachtige omgeving. Wacht niet te lang, want dit huis zal ongetwijfeld snel verkocht worden!

Disclaimer: Deze tekst is louter informatief en niet bedoeld als advertentie of verkooppraatje. Raadpleeg altijd een erkende makelaar voor gedetailleerde informatie over het betreffende pand.

 

6 Veelgestelde vragen over een huis te koop in Denderhoutem

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Denderhoutem?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?
  3. Is er een tuin aanwezig bij het huis?
  4. Zijn er parkeermogelijkheden bij het huis?
  5. Wat is de oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?
  6. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Denderhoutem?

Als AI-assistent heb ik geen real-time toegang tot specifieke vastgoedinformatie, zoals de vraagprijs van een specifiek huis te koop in Denderhoutem. De vraagprijs kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, grootte, voorzieningen en marktomstandigheden. Ik raad u aan om contact op te nemen met een lokale makelaar of vastgoedwebsite voor actuele informatie over de vraagprijs van het betreffende huis in Denderhoutem. Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie en u begeleiden bij uw aankoopproces.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Het huis te koop in Denderhoutem beschikt over drie slaapkamers.

Is er een tuin aanwezig bij het huis?

Ja, er is een goed onderhouden tuin aanwezig bij het huis in Denderhoutem. Deze tuin biedt een mooie buitenruimte waar u kunt ontspannen, genieten van de natuur en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Of het nu gaat om het creëren van een bloementuin, het opzetten van een speelruimte voor kinderen of gewoon om te genieten van de frisse lucht, de tuin biedt verschillende mogelijkheden om uw eigen persoonlijke touch toe te voegen.

Zijn er parkeermogelijkheden bij het huis?

Ja, bij dit huis zijn parkeermogelijkheden beschikbaar. Het heeft een garage waar u uw voertuig kunt parkeren en er is ook voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op het terrein. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek voor uw voertuigen.

Wat is de oppervlakte van het perceel waarop het huis staat?

De oppervlakte van het perceel waarop het huis staat, is momenteel niet bekend. Voor gedetailleerde informatie over het betreffende pand, inclusief de perceelgrootte, raadpleegt u best een erkende makelaar. Zij kunnen u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis?

Ja, dit huis te koop in Denderhoutem is gunstig gelegen nabij scholen en winkels. In de directe omgeving vindt u verschillende basisscholen en middelbare scholen waar uw kinderen terecht kunnen voor hun educatieve behoeften. Deze scholen bieden een breed scala aan onderwijsprogramma’s en hebben een goede reputatie in de regio.

Wat betreft winkels, zijn er diverse supermarkten, bakkerijen en andere winkels op korte afstand van het huis. U kunt gemakkelijk uw dagelijkse boodschappen doen zonder ver te hoeven reizen. Daarnaast zijn er ook verschillende lokale winkels en speciaalzaken waar u unieke producten kunt vinden.

Als u op zoek bent naar nog meer winkelopties, dan zijn steden zoals Aalst, Ninove en Geraardsbergen gemakkelijk bereikbaar vanuit Denderhoutem. Deze steden bieden een breed scala aan winkels, boetieks, warenhuizen en winkelcentra waar u kunt genieten van een uitgebreidere winkelervaring.

Kortom, dit huis te koop in Denderhoutem biedt het voordeel van nabijheid tot scholen en diverse winkelmogelijkheden, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen die op zoek zijn naar gemak en comfort in hun dagelijks leven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.