Prachtig Huis te Koop in Oostakker: Ontdek Jouw Droomwoning Nu!

huis te koop oostakker

Huis te Koop in Oostakker

Huis te Koop in Oostakker: Een Ideale Woonplek

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de rustige en groene omgeving van Oostakker? Dan is dit het perfecte moment om uw droomhuis te vinden!

Oostakker, gelegen in de buurt van Gent, staat bekend om zijn aangename sfeer, goede voorzieningen en prachtige natuur. Het is een ideale locatie voor gezinnen, jonge stellen en iedereen die op zoek is naar een vredige woonomgeving.

Het huis dat momenteel te koop staat in Oostakker biedt tal van voordelen. Met ruime kamers, een goed onderhouden tuin en moderne voorzieningen is het de perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag.

Daarnaast profiteert u van de gunstige ligging van Oostakker. Met gemakkelijke toegang tot scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiegebieden, zult u genieten van het gemak dat deze locatie biedt.

Twijfel niet langer en ontdek dit prachtige huis te koop in Oostakker. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie of plan een bezichtiging om zelf de charme van deze woning te ervaren. Dit zou wel eens uw droomhuis kunnen zijn!

© 2022 HuisTeKoopOostakker.be – Alle rechten voorbehouden.

 

Veelgestelde Vragen over de Huisverkoop in Oostakker: Een Overzicht

  1. Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Oostakker?
  2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Oostakker?
  3. Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis te koop in Oostakker?
  4. Is er een tuin bij het huis te koop in Oostakker?
  5. Zijn er parkeermogelijkheden bij het huis in Oostakker?
  6. Hoe is de bereikbaarheid van het openbaar vervoer vanuit Oostakker?
  7. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis te koop in Oostakker?

Wat is de vraagprijs van het huis te koop in Oostakker?

De vraagprijs van het huis te koop in Oostakker kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, de staat van onderhoud, de ligging en eventuele extra voorzieningen. Voor specifieke informatie over de vraagprijs van het desbetreffende huis in Oostakker, raden wij aan om contact op te nemen met de makelaar of vastgoedagent die verantwoordelijk is voor de verkoop. Zij kunnen u voorzien van actuele prijsinformatie en eventueel een afspraak regelen voor een bezichtiging.

Hoeveel slaapkamers heeft het huis in Oostakker?

Het huis te koop in Oostakker beschikt over in totaal vier ruime slaapkamers. Met voldoende slaapruimte voor het hele gezin of extra kamers voor gasten, biedt dit huis de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of extra ruimte voor uw persoonlijke behoeften, de vier slaapkamers van dit huis in Oostakker zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen plekje heeft om tot rust te komen.

Zijn er scholen en winkels in de buurt van het huis te koop in Oostakker?

Ja, het huis te koop in Oostakker geniet van een gunstige ligging met scholen en winkels in de nabije omgeving. Met verschillende basisscholen, middelbare scholen en kinderdagverblijven in de buurt, is het een ideale locatie voor gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er diverse supermarkten, lokale winkels en andere voorzieningen op korte afstand van het huis, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften. De combinatie van rustig wonen en de nabijheid van scholen en winkels maakt dit huis in Oostakker tot een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een nieuwe woning.

Is er een tuin bij het huis te koop in Oostakker?

Ja, het huis te koop in Oostakker beschikt over een prachtige tuin waar u kunt genieten van de rust en groene omgeving. De tuin biedt een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of gezellig buiten te zitten. Met voldoende ruimte en privacy is de tuin een waardevolle toevoeging aan dit huis, waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven in Oostakker.

Zijn er parkeermogelijkheden bij het huis in Oostakker?

Ja, het huis te koop in Oostakker beschikt over parkeermogelijkheden. Met een eigen oprit, garage of parkeerplaats(en) voor de deur, biedt deze woning voldoende ruimte om uw voertuig(en) veilig en gemakkelijk te parkeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek in deze buurt. Geniet van het comfort en de gemoedsrust die gepaard gaan met de parkeermogelijkheden die dit huis in Oostakker te bieden heeft.

Hoe is de bereikbaarheid van het openbaar vervoer vanuit Oostakker?

De bereikbaarheid van het openbaar vervoer vanuit Oostakker is uitstekend. Met frequente busverbindingen naar het centrum van Gent en omliggende steden, evenals een nabijgelegen treinstation, is het gemakkelijk om zich te verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van een auto. Bewoners van Oostakker kunnen genieten van een vlotte en efficiënte verbinding met verschillende bestemmingen, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor diegenen die op zoek zijn naar gemak en mobiliteit in hun dagelijks leven.

Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis te koop in Oostakker?

Ja, er zijn recente renovaties uitgevoerd aan het huis dat te koop staat in Oostakker. Met aandacht voor modernisering en kwaliteit zijn er verbeteringen aangebracht om het wooncomfort te verhogen en de levensduur van de woning te verlengen. Door deze renovaties kunt u genieten van een eigentijdse en goed onderhouden woning die voldoet aan de hedendaagse normen. Neem gerust contact op met de makelaar voor meer details over de uitgevoerde renovaties en hoe deze bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het huis in Oostakker.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.